Connect with us

Hír

A.J. Green: Hülyeség lenne elcserélni OBJ-t

Napok óta lehet látni mindenütt, hogy a New York Giants fontolgatja a sztárelkapójuk, Odell Beckham Junior elcserélését. Nem mindenki ért egyet ezzel a döntéssel, köztük a Cincinnati Bengals wide receivere, A. J. Green sem.

Nagyon nagy hülyeség lenne hagyni elmenni. OBJ egy hatalmas tehetség, aki talán csak egyszer adódik az életben, vagy egyszer egy generáció alatt. Szerintem meg kell őt fizetni tisztességesen, és meg is fogják. Hiszen New Yorkban nem őrültek, ők is tudják mindezt.

De nem csak Green, hanem Martavis Bryant, a Pittsburgh Steelers játékosa is felemelte a hangját az üggyel kapcsolatban.

Ő egy remek játékos, és csak azt szeretné, ha megkapná a pénzét, amit megérdemel. Remélem, megkapja, sőt meg fogja kapni, csak kell még egy kis idő.

Beckham szerződése értelmében a 2018-as szezon kezdetekor $8,459 milliót kell kapnia sérülés esetén is. Ez lesz az ötödik szezonja a profik közt, és nem titok, hogy szeretne évente $20 millió körül kapni, amit megadhat neki a jelenlegi csapata, vagy akár másik is. Ha elcseréli a Giants a játékost, minimum egy első körre, és néhány extrára is számítanak, ennyit pedig megérhet a 25 éves elkapó. Hiszen John Mara, a csapat tulajdonosa is kijelentette, hogy senki sem elérhetetlen, és benne lennének egy üzletben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!