Connect with us

Hír

A Redskins és a Saints is igyekszik egyben tartani a támadófalát

Tavaly sok csapatnak is kifogástalanul működött a támadófala és többek között ez is hozzájárult a csapat jó teljesítményéhez. Ilyen volt a Saints is, akik nem csak irányítójukat védték hatékonyan, de a futójáték is virágzott.

 

Andreus Peat ennek a támadófalnak volt hasznos tagja, így nem csoda, hogy a csapat lehívta az ötödik éves opcióját. Peat még csak a negyedik évét kezdi meg, így talán kicsit korai a döntés, de teljesítményét tekintve nem meglepő. Így ő lett az játékos abból a 2015-ös classból, akinek lehívták az opcióját. Peat játéka azért is példaértékű, mert guardként, majd amikor szükség volt rá, akkor tackle-ként is megállta a helyét.

 

Nem sokkal Saints után a Redskins is elhatározta, hogy magához köti fiatal támadófalemberét. Ők Brandon Schreff ötödik éves opcióját hívták le, így további két évre láncolták magukhoz. Scherff, Peathez hasonlóan kitűnően teljesített, így megtartása nem volt nehéz döntés a csapat részéről. Minden valószínűség szerint jövőre érkezik a szerződéshosszabbítás is a két játékos elé.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!