Connect with us

Hír

A Seahawks szigorúbb kritériumok szerint draftol

A Seattle Seahawks a 2010-es évek első felének egyik sikercsapata volt. Ezt többek között a 2010 és 2012 között draftolt játékosainknak köszönhették. Ekkor olyan jól sikerült a csapat számára a prospectek feltérképezése, hogy rengeteg meghatározó játékos került ki a választásaikból.

 

 

Ez a siker azonban ideiglenes volt. Az elmúlt pár évben már nem feltétlenül nyúltak bele top játékosokba és még akkor is kell egy kisebb párhuzamot húznunk sikerességük és draftolásuk között, ha nem minden ezen múlik. Most, pár nappal az idei draft előtt pedig kijelenthetjük, hogy új időszámítás indul a csapatnál és ennek szellemében a draft folyamataikat is megreformálnák.

 

John Schneider, general manager és Pete Carroll vezetőedző elmondása szerint idén már sokkal szigorúbb kritériumoknak vetik alá a játékosokat és aki nem felel meg minden szempontnak az rögtön lekerül a listáról. Nem osztották meg a nagyközönséggel, hogy egészen pontosan mire gondolnak, de valószínűleg a problémásabb és sérülékenyebb játékosokat biztosan érinti.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!