Connect with us

Hír

Aaron Donald egyelőre nem vesz részt a Rams edzésein

A Los Angeles Rams az idei szabadügynökpiacon bankot robbantott és több magasan jegyzett játékost is megszerzett, a már tavaly is szépen fejlődő csapatába. Egyetlen szerződésről megy a hallgatás továbbra is, véleményem szerint arról, amelyik a legfontosabb. Aaron Donald hosszabbításáról.

 

 

Donald ligába kerülése óta uralja a defensive tackle posztot, nincs olyan domináns játékos a saját kategóriájában, mint ő. Talán azt sem túlzás állítani, hogy ő jelenleg poszttól függetlenül a liga legjobbja. Ezért is érthetetlen kicsit, hogy a Rams miért várakozik ennyi ideig a szerződéshosszabbításával, miközben Peters, Talib és Suh is szép summát kap náluk.

 

Nem biztos, hogy van összefüggés, de a hírek szerint Donald nem is fog részt venni a Rams önkéntes edzésein és bizonytalan mikor csatlakozik a csapathoz. A háttérben már lehet, javában dolgozik az ügynöke és a csapat, de figyelmeztető jel lehet ez mindenki számára. Ugyanakkor figyelembe kell venni azt a tényt is, hogy az önkéntes edzéseken a legnagyobb sztárok nem vesznek mindig részt, idén ugyanezek a hírek röppentek fel Gronkowski kapcsán is, de Tom Brady sem vesz részt csapata edzésein.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!