Connect with us

Érdekességek

Borzasztóan sokba kerül Romo és Dez a Cowboysnak 2018-ban

A halott pénz azt jelzi (az NFL-ben legalábbis), hogy a már kivágott játékosaid mennyi helyet foglalnak el a fizetési sapkádból. A Dallas Cowboysnál pedig az a furcsa helyzet állt elő, hogy a már tavaly (!) visszavonult Tony Romo és a most kivágott Dez Bryant $16,9 millió dollárral terheli a csapat fizetési keretét. Ha kettejük terhét összeadjuk, akkor idén a harmadik legjobban fizetett játékosok lennének a Cowboysban Tyron Smith és a franchise tagelt Demarcus Lawrence után.

 

 

Ők ketten tehát elviszik a fizetési sapka 9,5%-át, ami bődületesen magas összegnek számít, főleg hogy Romo ugyebár már tavaly sem volt a csapat tagja. Ez úgy fordulhat elő, hogy tavaly nem nyelték be a teljes fennmaradó összeget Romo után, hanem elosztották azt, így a folyamatos átstrukturálások után jó előre kifizetett összegek bent ragadtak a sapkájukban.

 

Egyébként a Cowboys könyveli el a ligában a második legtöbb halott pénzt a 2018-as szezonra ($22,8 millió összesen), náluk csak a Bills van rosszabb helyzetben, akik hihetetlen $35,2 milliót nyelnek be idén. Marcell Dareus után $13,5 milliót, Cordy Glenn után $9,6 milliót, Tyrod Taylor után $7,6 milliót, hogy csak a legnagyobbakat említsem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!