Connect with us

Hír

BREAKING: CJ Anderson kivágva!

A Broncos az utóbbi időben próbálta elcserélni kezdő futóját, CJ Andersont, azonban miután ez nem sikerült, most kivágták. Anderson ráadásul a legproduktívabb szezonja után távozik Denverből, most először volt képes végigjátszani a szezont. Persze az 1007 futott- és 224 elkapott yard, illetve a 4 TD azért nem eget rengető egy karrier évnek, de egy használható running backről beszélünk.

 

 

Anderson sztorija érdekes egyébként. 2015-ben elvesztette a kezdő posztot, majd visszanyerte azt, a Broncos pedig eredeti körös tendert rakott rá, hogy spóroljanak 700 ezer dollárt. A Dolphins azonban megpróbálta megszerezni, adtak is neki egy nagyobb szerződést $10 millió garantálttal. A Broncos matchelte az ajánlatot, így beleestek a saját maguk által ásott kútba, aztán Anderson két év után lapátra került.

 

Két dolgot vonhat maga után ez a kivágás. A Dolphins és Adam Gase végre megszerezheti Andersont, illetve a Broncos draftolhatja Saquon Barkley-t, már amennyiben bent marad még 1/5-re. Vagy megadják Devontae Bookernek a lehetőséget a kezésre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!