Connect with us

Hír

BREAKING: Dez Bryantet kivágja a Cowboys!

Megtörtént az, amire már lassan két éve hallani pletykákat: Dez Bryant és a Dallas Cowboys útja mától kettéválik. Az egykor kiváló számairól ismert elkapóról már tegnap óta tudni lehetett, hogy ma találkozik Jerry Jones tulajdonossal, ami a folytatásról szól majd.

 

 

A Cowboys elsődleges szándéka egy fizetéscsökkentés lett volna, de arról Dez hallani sem akart, így nem maradt más választásuk, minthogy kivágják. Évek óta kevés pénzből gazdálkodik a Cowboys, ráadásul Bryant számai egyre inkább elmaradtak a fénykorában hozott statisztikáktól. Ehhez közrejátszik a korábbi sérülése, illetve hogy azóta Dak Prescott irányít Amerika Csapatában. Ezzel a lépéssel $8,5 milliót szabadított fel a csapat a fizetési keretéből, illetve egy elég kapós szabadügynök került ki a piacra.

 

Mert bár a számai romlanak a 30 éves elkapónak, ne legyen kétségünk afelől, hogy egy passzorientált csapat ki tudná belőle hozni a régi önmagát. Mivel csak most lett hivatalos a szakítás, még nem kerültek elő érdeklődők, de biztos sorban fognak állni érte a csapatok. A magam részéről a Packersbe jósolom, akik több elkapót is kinéztek maguknak az idei szabadügynökök közül, de végül egyikük szignója sem lett meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!