Connect with us

Hír

BREAKING: Eric Kendricksszel hosszabbított a Vikings!

Sokan az FA időszak egyik nagy nyertesének gondolják a Vikings csapatát, mivel sikerült egy franchise irányítót szerezniük, és tovább erősíteni a csapatukat úgy, hogy még maradt nagyjából $18 millió dollárnyi költőpénzük. Ám van kire költeni ezt az összeget…

 

 

Rick Spielman general manager szereti a harmadik szezonjuk után a csapathoz láncolni a korábbi nem-elsőkörös játékosokat, így elkerülve azt, hogy távozzanak Minnesotából. Ráadásul ezzel akár komoly dollármilliókat is spórolhat, tekintve, hogy a salary cap emelkedésével folyamatosan nőnek az átlagfizetések, nem csak a legjobb játékosok esetébebn. Eric Kendricks hosszabbítása is hasonló szándék volt a GM részéről, hiszen a 26 éves linebackernek már csak a 2018-as szezonban volt szerződése a lilákkal. Egészen mostanáig.

 

Az új szerződése további öt évre szól, összesen $50 milliót kereshet, aminek a fele garantált, hozta le Ian Rapoport. Kendricks a Vikings védelmének egyik kulcsfigurájává nőtte ki magát, így nem meglepő, hogy ekkora szerződést kapott, ráadásul ez a $10 milliós éves átlag még csak nem is top 5-ös fizetés a belső linebackerek között. Hogy miért is tudja elkölteni ezt az összeget Spielman, arra az a válasz, hogy Stefon Diggs, Anthony Barr és Danielle Hunter is hasonló cipőben jár mint Kendricks, így könnyen lehet, hogy hármójuk közül valakinek (valakiknek?) távoznia kell.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!