Connect with us

Hír

Bryan Bulaga marad, legalábbis egyelőre

Több riport is napvilágot látott az utóbbi időben, melyek szerint a Packers szerette volna, ha a right tackle Bryan Bulaga belemegy egy fizetéscsökkentésbe. A remek falember azonban erre nem volt hajlandó, ez pedig gyakran kivágáshoz szokott vezetni, azonban Brian Gutekunst GM szerint minden oké, Bulaga marad.

 

Remekül van, nagyon jól halad az ACL-sérülésből való rehabilitációja. Várjuk őt vissza, arra számítunk, hogy a csapatunk tagja lesz.

 

 

A 29 éves RT-nek idén 7,9 millió dolláros cap hitje van, egy cut után 4,7 milliót spórolna a Packers. Azonban a két másik tackle, Jason Spriggs és Kyle Murphy szintén sérüléssel bajlódik, a Packers pedig csak az 5. körben draftolt a támadófalba, így nem valószínű, hogy elköszönnek Bulagától. Persze Josh Sitton vagy TJ Lang távozására sem tett volna nagyobb pénzt senki, a Packers hagyományosan nem ragaszkodik foggal-körömmel a veteránjaihoz.

 

Bulaga egyébként garantáltan nem maradna csapat nélkül, a jelenlegi körülmények között simán 8-10 millió körül kereshetne még a sérülése ellenére is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!