Connect with us

Hír

Butlernek lett volna egy-két szava Belichickhez a Super Bowlon

Malcolm Butler, a New England Patriots egykori védőjátékosa még mindig nem tudja elfogadni és feldolgozni a tényt, hogy nem játszhatott a Super Bowlon a Philadelphia Eagles ellen. Állítása szerint a döntő közben többször is csábította a gondolat, hogy odamenjen Matt Patriciához vagy Bill Belichickhez, hogy megkérdezze, miért kell az oldalvonalról végignéznie a mérkőzést.

Voltak pillanatok, mikor oda akartam menni az edzőkhöz, miközben az oldalvonalon álltam és csak megkérdezni, “Tényleg így legyen vége?”. A Patriotsban nevelkedtem fel. Tisztelem magamat annyira, hogy nem kérhettem tőlük, hogy olyat tegyenek, amit nem akarnak. Csak a munkámat akartam végezni és felmenni a pályára. Tényleg nagyon meg akartam kérdezni tőlük, hogy miért kell kint állnom, de inkább csendben maradtam, mert akkor és ott ez volt a feladatom.

Belichick még mindig nem tisztázta a pontos okát annak, hogy miért nem engedte játszani a cornerbacket, de biztosan nem ok nélkül tette. Hogy jobban ment volna a Pats védelmének ha fent van, soha nem tudjuk meg, de nem is érdemes olyannal foglalkozni, amin már nem lehet változtatni.

Személyes véleményem van erről az egészről, mint mindenkinek és tudom, mi a normális és helyes reakció, ha a saját csapatod van kint és küzd. Először is azért azt tisztázzuk, hogy mindkét edző maximálisan a meccsre koncentrált minden egyes pillanatban, tehát egyiküket se érdekelte volna azokban a percekben, hogy miért kérdezősködik valaki, aki nem is lép pályára. Másodszor ilyen nagy tétű mérkőzésen ha nem minden porcikáddal a csapatodért szorítasz és nem rájuk koncentrálsz, nem biztatod őket és nem vagy fent a pályán minden lépésüknél gondolatban, nem vagy igazi csapatjátékos, csak egy önző ember, akinek fontosabb az egyéni karrierje, mint a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!