Connect with us

Hír

Cameron Meredith elfogadta a Saints ajánlatát!

A Chicago Bears korlátozott szabadügynökei nagyon kapósak az idei piacon. Márciusban Kyle Fullerért tett egy offer sheetet a Packers, miután a cornerbackre csak transition taget raktak. Most hasonló procedúra vár a Bears elé Meredith kapcsán is.

 

 

A fiatal elkapó RFA volt, és bár sérülés miatt kihagyta a teljes 2017-es szezont, nem volt kérdés Ryan Pace számára, hogy kihasználja a korlátozott szabadügynökök adta lehetőséget rajta is. Rá is rakták a legolcsóbb original round tendert, de mivel draftolatlanul került a ligába, nem kapna érte semmilyen kopenzációt a Bears ha elengednék. A Saints egy 2 éves, $9,6 milliós szerződésben állapodott meg az elkapó ügynökével, ami $5,4 millió garantált összeget, valamint egyéb ösztönzőket is tartalmaz, állítja Ian Rapoport.

 

 

A Bearsnek ahogy Fullernél, úgy most is öt napja van matchelni az offert, és akkor Meredith ezzel a szerződéssel marad a Bearsnél. A Saints szándékai érthetőek, hiszen az a Curtis Johnson edzi az elkapókat New Orleansban, aki 2016-ban még Chicagóban volt hasonló szerepkörben. Akkor a semmiből berobbanó Meredith 66 elkapással, 888 elkapott yarddal és 4 elkapott TD-vel zárta azt a szezont, szóval Meredith számára sem lenne előnytelen a váltás, de nem rajta múlik. Tekintve, hogy tavaly a Bears Markus Wheatonért (akit márciusban kivágtak) többet fizetett, mint most a Saints Meredithért, elég meglepő lenne, ha hagynák távozni a fiatal elkapót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!