Connect with us

Hír

Dez a Cowboysnak: Idén még kétszer találkozunk!

Miután a Cowboys tegnap kivágta Dez Bryantet, a sztárelkapó úgy köszönt el tőlük, hogy “Idén még kétszer találkzunk!”, illetve egy tweetben azt is megjegyezte, hogy nagyon is személyes az ügy. Egyértelmű tehát, hogy bosszúra szomjazik a 88-as és szeretne lehetőleg minél többször megmérkőzni volt csapata ellen, úgyhogy a Redskins, a Giants és az Eagles az elsőszámú célpontjai.

 

 

Egyelőre viszont egyik csapat sem érdeklődik Dez után és nem is feltétlen van szükségük rá. Az Eaglesnek pénze sem nagyon lenne, de igazából needje sem, a Giants is hasonló cipőben jár (hacsak ki nem vágják OBJ-t), a Redskins lehetne egy reálisabb opció, de állítólag nem kérnek Dezből.

 

A Cowboys egyébként nem tett nagy szívességet Bryantnek így, hogy a piac lecsengésével vágták ki, hiszen akinek nagy elkapó-needje volt, az elég busás összegért szerzett magának játékost, Bryant így viszont nem számíthat akkora érdeklődésre és olyan nagy szerződésre sem. Egyébként itt jegyezhetjük meg, hogy pontosan erre jók a ligaév első-, illetve harmadik napján esedékes roster bónuszok a szerződésekben a játékosok számára, elkerülve az ilyen kivágásokat.

 

Nem lenne meglepő, ha Dez egy olcsó, egy éves szerződést kötne valamelyik NFC East csapattal, csak hogy a Cowboys orra alá dörgölhesse a képességeit. Persze az a valószínűbb, hogy nem a csoportban köt ki végül, ekkor pedig több lehetséges kérője lehet. Adam Schefter ezt a négy csapatot nevezte meg elsődleges érdeklődőként: Arizona Cardinals, Baltimore Ravens, Buffalo Bills és Green Bay Packers.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!