Connect with us

Hír

Dez Brayntet kivághatják pénteken

A hírek szerint Dez Bryant és Jerry Jones találkozni fog egymással pénteken, hogy az elkapó szerződéséről beszéljenek. Ez persze bármit jelenthet, de sokak szerint ez lehet Dez utolsó cowboysos napja: három év 1000+ yard és 10+ TD nélkül nem ér 12,5 millió dollárt és 16,5 milliós cap hitet.

 

 

Az elkapó már többször is lenyilatkozta, hogy esze ágában sincs szerződést módosítani és lemondani a fizetése egy részéről. Pedig kénytelen lesz, ugyanis a Cowboys egy cut esetén 8 millió dollárt spórolhatna rajta, Bryant piaci értéke pedig nemhogy a 12,5 millió dollárt, de a nyolcat sem éri el. Ha kivágnák, jó eséllyel egy egyéves, 6-7 milliós szerződést kapna (mint Michael Crabtree vagy Jordy Nelson), a makacskodással tehát anyagilag egész biztos csak rosszul járna.

 

Ezzel együtt jó eséllyel nem lesz megegyezés, és természetesen rögtön bedobtak pár nevet, ahová Bryant eligazolhat. Az egyik ilyen pedig a Patriots volt, bár nehéz eldönteni, hogy ez komoly, vagy csak a szokásos “minden játékoshoz bedobjuk a Patst” szintű kötelező pletyka.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!