Connect with us

Hír

DJ: Ha Bradford egészséges, a miénk lesz a legjobb offense

Offseason van, ilyenkor mindenki megmondja a tutit, ilyenkor még mindenki Super Bowl esélyes (egyébként elnézve az Eaglest vagy a Jaguarst, amit szinte senki nem várt sehova, ez így is van rendjén). Most épp David Johnson nyilatkozott nagyon pozitívan, aki ha Super Bowlt nem is vár rögtön, de a liga legjobb támadósát azért megtippelte.

 

Ha Bradford egészséges lesz, akkor csodálatosak leszünk. Személyesen is láttam őt, nagyszerű dolgokra képes. Persze a lényeg az, hogy egészséges legyen, de ne csak ő, hanem mindenki a támadóoldalról. Ha ez összejön, a miénk lesz a legjobb offense a ligában!

 

 

 

A vicces az egészben az, hogy David Johnson és Sam Bradford is sérülésből lábadozik és tavaly szinte az egész szezont kihagyták. Bradford tavaly előtt átlag feletti volt (bár ez is messze volt Carson Palmer legjobb évétől), DJ pedig konkrétan MVP-szinten játszott (2100+ total yard, 20 TD), az örök fiatal Larry Fitzgerald pedig még mindig elit, tehát tényleg jó lehet az offense.

 

A jó viszont nem a legjobb: a támadófal gyenge és a szintén sérülékeny Justin Pugh-val együtt is foghíjas, Fitzgeraldon kívül nincs más értelmes célpontja Bradfordnak, TE-játék pedig már évek óta nincs a csapatnak. De persze bármi megtörténhet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!