Connect with us

Hír

Eladó az 1/5!

Kevesebb, mint egy hét választ el minket az idei NFL drafttól, és a fantáziahengerek már lassan minden létező forgatókönyvet ledózerolnak. Ezek közé tartoznak a cserék is, amire most a Broncos tett egy elég egyértelmű üzenetet.

 

 

A denveriek birtokolják az 1/5-ös draftcetlit az első körben, ami könnyen lehet, hogy így sem elég nekik. A Broncos szándékai nem ismertek az idei játékosbörzén, de előszeretettel figyelték a top irányító prospecteket az idei classból, hiába érkezett Case Keenum a szabadügynök piacról. Mivel már a – szintén irányító keresésben lévő – Jets is felmozgott eléjük, és még akár a Giants, akár a Browns 1/4-es helyére is feljöhet valaki, az általuk kinézett irányítóról minden bizonnyal lemondhatnak. Persze ettől még nem kell feltétlen árulni a picket, hiszen így ott van a lehetőség a Nelson – Barkley – Chubb – Ward – Fitzpatrick ötös valamelyikére is, de jó ajánlat esetén hajlandók lennének tárgyalni róla.

 

John Elway, a Broncos general managere a legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nyitva áll az ajtó a cserepartnerek számára a pick eladását illetően. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy el is fogja adni, de ha a például Bills rájuk zúdítja a pickáradatát ami az első két körben van nekik, nem hiszem, hogy nemet mondana rá Elway. Az 57 éves szakember ugyanakkor azt is elmondta, hogy a Broncos számára legértékesebb játékost szeretné kiválasztani az első körben, a csapat hiányposztjait böngészve erre az 5. picknél hátrébb is találna remek opciókat, szóval ez is erősítheti a csereszándékot. Csak győzzük kivárni azt a pár napot…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!