Connect with us

Hír

Elbúcsúzik egymástól Julio Jones és a Falcons?

Érdekes hír látott ma napvilágot: Julio Jones priváttá tette a Twitter-fiókját, majd minden Atlanta Falconsszal kapcsolatos képet letörölt, minden csapattársát és egyéb Falconshoz köthető oldalt kikövetett. A rajongók el is kezdtek parázni és igazából érthető is a dolog, hisz abszolút semmi előjele nem volt ennek.

 

 

Persze jó eséllyel nem lesz ebből semmi és csak Julio unta meg a Twittert, hisz például Odell Beckham is jelölt be más csapatokat vagy Von Miller is töltött fel olyan képeket, amikről levágta John Elwayt, aztán mégsem igazoltak el (legalábbis eddig). De a közösségi média ettől függetlenül elég jó platform arra, hogy a játékosok passzív-agresszív módon is kifejezzék nemtetszésüket a fizetésük, a szerződésük vagy bármi más miatt.

 

Igaz, az új szerződések miatt már nincs top5-ben sem a legjobban kereső játékosok között, de még három év van a szerződéséből és így is betegre keresi magát, tehát új szerződést nem akarhat (vagy hát akarhat, csak nem fog kapni). Összeveszni persze összeveszhetett bárkivel, de erről meg nem tudunk. Minden esetre most már csak 4,8 millió dollárba kerülne az elküldése/elcserélése, tehát ha nagyon nagy a harag, akár el is köszönhetnek egymástól.

 

Bár erre azért minimális az esély. Jones jelenleg három évig 10,5 – 12,5 – 11,5 millió dollárt fog keresni, top3-as elkapó, ő OBJ-vel ellentétben tényleg megérne most is bárkinek két első kört is, de akár egy top5-ös picket is. Persze szinte kizárt, hogy ő elhagyja a csapat, minden esetre hatalmasat szólna, ha valaki egy gigacsere után megszerezné.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!