Connect with us

Hír

ÉLŐ Draft podcast – kérdezzetek!

Ugyan több helyen volt már szó róla, most a lehető leghivatalosabban is szeretnénk bejelenteni, hogy idén – azaz holnap éjjel – is lesz ÉLŐ Draft podcastünk, ahol folyamatosan követjük az eseményeket és beszéljük ki a választásokat. Sőt mi több, másfél órás felvezetővel is készülünk, így már 00:30-kor elindul a közvetítésünk!

 

 

És hogy ezt a felvezetőt minél jobban az igényeitekre tudjuk szabni, így itt a lehetőség előttetek, hogy kérdezzetek tőlünk, illetve ha nem is kifejezett kérdéssel, de témajavaslattal álljatok elő. Természetesen nekünk is vannak már ötleteink, de mivel elsősorban miattatok csináljuk az adást, így nyilván szeretnénk a lehető legjobban rátok szabni a felvezetőt. Tehát itt kommentben várjuk a témákat, kérdéseket, hogy miról is beszéljünk éjjel fél egytől kezdve.

 

Az idei showban egyébként Bálint és Patrik lesznek majd mellettem, így hármunk szakértését hallgathatjátok majd. Operatíven szokásosan a mixlr oldalunkon tudjátok majd hallgatni (illetve itt is beágyazva, de az késik 5-10 mpt) az adást és itt az oldalon az erre kijelölt cikkben tudjátok kibeszélni az eseményeket és adás közben is tudtok kérdezni akár, hiszen olvasni fogjuk a kommenteket majd.

 

Szóval várjuk a kérdéseiteket, témajavaslataitokat itt lent és várunk Titeket sok szeretettel holnap éjjel, egészen hajnalig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!