About the author

5 Comments

 1. 1

  Lesy87

  Kövezzetek meg, de azt gondolom, hogy a mentalitás miatt Mayfielden kívül bárkit visz el a Browns, bust lesz. Lehet, hogy jobb irányítók, de egy 2-10-es szezonkezdet után nem fog más talpra állni. Vezéralak kell. Lásd: DeSaun Watson és Texans.

 2. 2

  katonadani

  Darnoldnak is elég jó a mentalitása, hozzáállása. Nem Mayfield-Watson szerű, más értelemben, de mentalitásra, felfogásra Darnold is tökéletes NFL-irányító

 3. 3

  Lesy87

  Meglátjuk mi lesz. Örömteli dolog, hogy végre nem lehet tudni ki az 1/1 és lehet vitatkozni a prospectekről. Izgalmas draft lesz.

 4. 4

  Bodzás Dániel

  Nekem van egy őrült top5-ös Mock-om:
  1.Browns-Barkley
  2.Giants-Darnold
  3.Jets-Mayfield
  4.Browns-Chubb
  5.Bills-Rosen
  Elég érdekes lenne,ha nem irányítót húzna a Browns,viszont szerintem ez lenne a legjobb megoldás,mivel Taylor ilyen felhozatallal,hogy Landry,Barkley,Njoku,Hyde,Gordon nem lenne rossz,sőt ilyen csapat szerintem soha nem volt körülötte a Billsnél ennyi skill-playerrel,és akár még a második körben bent lehetne Jackson,vagy Rudolph,én a helyükben így csinálnám! :)

 5. 5

  Viktor Gál

  A vége az lesz, hogy a Denver is úgy jár, mint a Bills, és többet fog kiadni egy olyan irányitóra, akit majd a többiek meghagynak neki, mint, hogy előző évben választott volna. A Browns minden évben eljátszotta, hogy top irányitó helyett kukázott, hátha összejön. Ha idén is igy csinálják, inkább pusztuljanak el.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team