Connect with us

Hír

Fred Jackson Bills játékosként vonulna vissza

Fred Jackson végleg befejezi. Ez végül is nem újdonság, hisz 2015 óta nem volt csapata a korábbi draftolatlan, karrierje kezdetén arénafocit játszani kényszerülő futónak. Viszont szeretné ezt stílusosan csinálni és annak a csapatnak a mezében visszavonulni, aki lehetővé tette neki az álmai beteljesülését.

 

 

Jackson 2003-ban kerülhetett volna a ligába, de nem kellett senkinek, így elment aréna focizni. Három évig játszott különböző csapatokban, mígnem a Bills 2006-ban úgy nem döntött, hogy ad neki egy esélyt. Igaz, ekkor még nem lépett pályára, először 2007-ben játszhatott élesben, a szezont 5,2 yardos átlaggal futva, 300 yarddal fejezte be.

 

Ezután további hét évig erősítette a Billst, volt egy 1000 és két 900+ yardos szezonja, 30 futott és 7 elkapott TD-t szerzett Buffalóban. A kora miatt azonban nem tartott rá igényt a csapat, így 2015-ben még a Seahawksnál próbált szerencsét, bár sok vizet nem zavart, azóta pedig nem volt csapata. Ezért is döntött a végleges visszavonulás mellett, ezt pedig szeretné Bills játékosként megtenni, tehát jó eséllyel hamarosan aláír egy napra korábbi csapatához.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!