Connect with us

Hír

Gettleman szerint hiba lett volna nem Barkley-t draftolni

Mint tudjuk, az első nap a Giants második választásként Saquon Barkley-t hozta el. Afelől senkinek nincs kétsége, hogy az idei class egyik, ha nem a legtehetségesebb játékosát vitték New York kék felébe, de az már más kérdés, hogy ilyen irányítótehetségeknél nem lett-e volna jobb Manning utódját választani. David Gettleman, a Giants general managere természetesen kiáll választása mellet és elmondta, hogy mit gondol arról, hogy egy futó ilyen elől nem a legjobb választás.

Ez egy hülyeség. A jó játékos az jó játékos, bármilyen poszton is játsszon, Barkley pedig egy “TD-gyár”. Mindig, amikor nála van a labda, az egy komoly veszély forrás. Nem értek egyet azzal, hogy ilyen elől nem jó választani futót, mert ők nem sokáig tudnak a csúcson maradni. Jonathan Stewartot érdemes figyelni, hogy tíz évet töltött már a ligában és még nem vesztett semmit a gyorsaságából/tudásából. Nem érdekel ebben mások véleménye, én úgy gondolom, jó döntést hoztunk.

Az biztos, hogy minden poszton lehet sérülés, de az is igaz, hogy a futó poszton sokkal többen morzsolódnak le pár jó szezon után a sok ütés miatt. Stewartnál pedig azért érdemes azt megjegyezni, hogy az előző idényben karrierjének legrosszabb átlagát érte el 30 évesen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!