Connect with us

Érdekességek

Hoppon maradhat a Bills?

Kvázi mindenki egyértelműnek veszi, hogy a Buffalo Bills csapata fel fog majd még egyet cserélni a draft elejére az 1/12-es és az 1/21-es picküket felhasználva és irányítót fognak választani. Minden bizonnyal minden követ meg fognak mozgatni ennek érdekében, de mi van akkor, ha nem találnak partnert és senki sem akar majd hátramozogni? Könnyen elképzelhető egy ilyen forgatókönyv is és ezzel hoppon maradhatnak, lemaradhatnak mind a 4 nagyra tartott irányítóról.

 

Jelenlegi várakozásaim szerint így fog kinézni a draft eleje:

  • 1/1 Cleveland Browns: Sam Darnold, QB, USC
  • 1/2 New York Giants: Valamelyik QB (Rosen /Allen)
  • 1/3 New York Jets: Valamelyik QB (Rosen / Mayfield / Allen)
  • 1/4 Cleveland Browns: Saquon Barkley, RB, Penn State

 

Ebben az esetben az első három csapat nyilván nem akar majd hátracserélni, hiszen irányítót választhatnak, amit nem szalasztanak el. Ha a Brownshoz lecsúszik Barkley, szerintem ők inkább kiválasztják, mint hogy hátramozogjanak. És akkor itt jön képbe a Broncos: rajtuk áll vagy bukik a Bills sorsa.

 

 

Ugyanis ha a Broncos irányítót akar húzni, akkor nem fogják eladni a picket és a Bills lecsúszik mindenkiről. Szerintem alapvetően a Broncos úgy gondolkodik, hogy van kiszemeltjük és ha ő marad bent, akkor behúzzák, ellenben ha ő kimegy, akkor nem fogják erőltetni az irányító-választást. Ugye abban az esetben, ha bent marad, akkor kihúzzák és a Bills hoppon marad.

 

Viszont ha bent marad egy irányító, de nem a kiszemeltjük, akkor érdekessé válhat a draft. Ugyanis a Broncos itt dönthet úgy, hogy hátramozog és ezzel feladja a top prospectek kiválasztását. Hiszen 1/12-n már nem lesznek bent a legnagyobb tehetségek, így előfordulhat, hogy inkább kiválasztják például Quenton Nelsont és maradnak a helyükön. Utána viszont jön a Colts, akik egyszer már hátracseréltek és direkt nem akartak túl messzire menni, de ismerve Chris Ballardot, szerintem ők nyitottak lennének üzletelni a Billsszel, aminek kiinduló ára az idei két első körös pickjük és minimum egy második körös cetli lenne.

 

Ez az elmélet persze hamar borulhat, ha a Giants nem akar irányítót választani. Akkor ugyanis vagy kiválasztják Saquon Barkley-t (és akkor a Browns 1/4-es cetlije válik eladóvá), vagy üzletelnek a Billsszel, akiknek minimum három első körös pickbe fog fájni ez a csere, de ezen felül meglepne, ha nem kellene egy (de akár kettő) második körös picket is feladnia a Billsnek. Jelenleg tehát a Giants kezében van a draft alakulása, az ő lépésük fényében több irányba is dőlhetnek a dominók. Úgyhogy egyáltalán nem garantált, hogy a Bills talál magának partnert és ki tud húzni egy irányítót. Az pedig végképp nem garantált, hogy épp az marad bent, akit ők igazán szeretnének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!