Connect with us

Hír

Mi lesz, ha Garrett bukik?

A Dallas Cowboysnál érdekes dolgok ütötték fel a fejüket a vezetőedzővel, Jason Garrett-tel kapcsolatban. 2010 óta dolgozik a csapatnál, ez idő alatt pedig mindössze csak kétszer sikerült a rájátszásba juttatnia a Cowboyst. Vannak edzők, akiket már ennyi idő alatt ilyen eredménnyel kirúgtak volna, de a tulajdonos, Jerry Jones eddig másképpen látta. A 2018-as szezon nagy esély lesz Garrett számára hogy bizonyítson, de ha elbukik, akkor magával ránthat pár embert.

Ha nem tudja a Jerry Jones által elvárt rájátszásba jutást hozni, könnyen lehet, hogy elküldik, bár a szerződése 2020-ig szól. Ha elküldik Garrettet, akkor néhány másik embernek, segédedzőnek és játékosnak is búcsúznia kellene a dallasi franchise-tól. A legnagyobb veszélyben Dak Prescott lehet az újságírók szerint, akinek mégkét évre érvényes az újonc szerződése, pénz pedig nem áll a házhoz egyelőre a hosszabbításra.

 

Ez egy ördögi kör. Ha Prescott elbukik, a csapat is bukik. Ha a csapat bukik, Garrett bukik és valószínűleg távozik. Ha Garrett távozik, akkor Prescott jövője kérdésessé válhat a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!