Connect with us

Hír

Rosen: Ha Brady hat gyűrűt nyer, én hetet akarok

Josh Rosen, az egyik legtöbbre tartott irányító az idei classban teljesen tiszta akar lenni azzal kapcsolatban, hogy mik a céljai az NFL-ben: ő akar lenni a valaha volt legsikeresebb irányító.

 

Kiváló akarok lenni – mindenben, amit csinálok. Ami a focit illeti, mindig felnéztem Kellen Moore-ra a Boise State-ről. Szerintem nagyon menő volt, hogy ő volt a valaha volt legtöbb meccset nyerő irányító. Nagyon menő szó az, hogy winningest. Úgyhogy én akarok lenni a legsikeresebb irányító az NFL történetében. Én akarom nyerni a legtöbb meccset és a legtöbb bajnokságot. Azt mondanám, hogy 6 gyűrűt akarok, de ha Brady nyer még egyet, akkor hetet akarok.

 

 

Én vagyok a legjobb irányító a drafton. Vannak, akik látványosabban játszanak, de én vagyok a leghatékonyabb, a leginkább konzisztens. Rodgersnek vannak elképesztő játékai, de ha Tom Bradyt, Peyton Manninget vagy Drew Breest nézed, akkor nem látsz Johnny Manziel-szerű dolgokat. Ők csak irányítanak.

 

Rosen beszélt arról is, hogy sok kritika éri a személyiségét, de szerinte kell az, hogy valaki öntelt legyen, csak a helyén kell tudni kezelni. A riporterekkel való kommunikációban vissza kell ebből venni, de a pályán nem, ott néha azt kell mondani, hogy b*sszameg, akkor is bedobom oda a labdát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!