Connect with us

Hír

A 49ersnél Super Bowl lázban égnek

Ugyan még pár hónapot várnunk kell a 2018-as szezon kezdéséig, de sokan már most nagy lázban égnek az idény kapcsán, és mint kiderült, nem csak a szurkolók, de a játékosok is. Így vannak ezzel San Franciscóban is, ahol már a Super Bowlról beszélgetnek az öltözőben.

 

 

Jimmy Garoppolo tavalyi játéka, és az offseason erősítések elősegítették a franchise bajnoki címének valószínűségét. Ezt Las Vegas is alátámasztja, akik szerint Shanahan legénysége a 12. legerősebb csapat jelenleg a ligában, és a bombaerős NFC ellenére is potenciális PO-aspiránsként tekintenek rájuk. Jerick McKinnon csak nemrég tette át székhelyét Minneapolisból Kaliforniába, de máris elragadta őt és a teljes öltözőt is a mámor, amit ezek az elvárások hoztak a csapathoz.

 

A Super Bowl. Ez lebeg mindenki szeme előtt. Ez a célunk 2018-ban, az egész csapat erről beszél. Egy 17 hetes alapszakasz során természetes, hogy vannak jobb és rosszabb periódusaid, de csak az számít, hogy a végén ott legyél, és ne vedd le a szemed a díjról, amiért küzdötök ezeken a heteken. Itt nálunk ez egyértelműen a Lombardi-trófea. A csapat eltökélt a célunkat illetően, és hiszünk benne, hogy együtt sikerülhet véghez vinni.

– mondta McKinnon.

 

Az eltökéltség példaértékű, csak aztán nehogy a nagy akarásnak nyögés legyen a vége. Elképesztően erős az NFC, ahol tíz csapatnak is reális esélye lehet egy bajnoki menetelésre, ráadásul a saját csoportját sem lesz olyan egyszerű meghódítania Garoppolóéknak. Ugyanakkor nem véletlenül tartják őket ekkora favoritnak, sokszor ugyanis a mentális felkészültség többet ér, mint a tehetség, ez a 49ers pedig jó karakterekből van összekovácsolva John Lynchnek hála. Csak bírjuk ki a szezon kezdéséig!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!