Connect with us

Hír

A Bills visszavonultatja a legendás 34-es mezszámot

Különleges játékosnak kell lenni ahhoz, hogy valakinek visszavonultassák a mezszámát, ez még sok Hall of Famernek sem jött össze. A Billsnél sem nagy divat ez, eddig mindössze két játékos, Jimy Kelly irányító (Hall of Famer, négy Super Bowl részvétel egymás után, a valaha volt egyik legjobb QB, aki soha nem nyert gyűrűt) és Bruce Smith defensive end (Hall of Famer, minden idők egyiklegjobb pass rushere, laza 200 sackje karrierje során a legtöbb valaha az NFL-ben) érdemelte ki a kitüntetést. A 12-es és 78-as mellé most azonban csatlakozhat a 34-es is.

 

 

A 1988 és 1999 között Thurman Thomas viselte a 34-es mezszámot. A legendás, mára már Hall of Famer futó ötszörös Pro Bowler és All-Pro, MVP, 12 074 yardja a 16. legtöbb valaha. Nagy megtiszteltetés ez a számára, ráadásul mindezt felfoghatjuk szülinapi ajándéknak is, ugyanis ma lett 52 éves.

 

A Billsnél egyébként van még egy mezszám, amit nem kaphat meg senki. A 32-est annak idején OJ Simpson viselte és rajta kívül soha senki nem fogja a Billsben, ugyanakkor a gyilkossági- és egyéb ügyei miatt hivatalosan soha nem vonultatták vissza a mezét.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások