Connect with us

Hír

A Browns egy 2. kört adott volna Nick Folesért

Az NFL.com információi szerint a Browns bepróbálkozott a draft előtt az Eaglesnél Nick Folsért. Állítólag egy 2/35-ös picket adtok volna érte, ami egy nagyon komoly ajánlat egy olyan irányítóért, aki egyszer már csúnyán megbukott egy kiváló szezon után.

 

 

Az Eaglest azonban nem érdekelte a trade, és ami még érdekesebb, Nick Folest sem (egyébként ennyit adott a 49ers Jimmy Garoppolóért, aki minden téren jobb és tehetségesebb, mint Foles). Ezek után a felek megegyeztek egy szerződésmódosításban, aminek értelmében az irányító kapott 2 millió dollár bónuszt, cserébe pedig vagy marad 20 millióért az Eaglesben jövőre (ha a csapat is úgy akarja), vagy simán lelép. Sőt, ha a csapat akarja, hogy maradjon, de Foles nem szeretne, akkor is leléphet, csak vissza kell adnia a 2 milliót.

 

Mivel Foles végül nem volt elérhető, a Browns egy harmadik körért megszerezte Tyrod Taylort, majd a második körben behúzta a remek futó Nick Chubbot. Végül is mindkét fél jól járt, hisz a Browns nem szórt el egy magas picket, ráadásul Folesnál jobb irányítót talált, az Eagles pedig akkor is magabiztosan várhatja a szezont, ha a Wentz esetleg lassabban gyógyul.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!