Connect with us

Érdekességek

A liga legdrágább irányítója és nem-irányítója együtt 57,6 millióba fáj idén

Az, hogy egy játékos mennyit keres átlagosan és mennyit foglal el a fizetési sapkából, az két teljesen külön dolog. Például kereshet valaki évi 19 milliót, mint Von Miller, aki idén csak 10 millióval terheli a sapkát (persze ez később lesz 20+ millió is). Megnéztük, melyik irányító és melyik nem-irányító fáj a legtöbbe idén a csapatának.

 

 

Matt Ryan 30 millió dollárt fog keresni évente, borzasztóan gazdag lesz, viszont ez majd csak később látszik meg a könyvelésben, idén csak 18 milliót foglal a Falcons capjéből. Ellenben Jimmy Garoppolo hiába keres évi 27,5 milliót, idén nevetségesen magas a cap száma: 37 millió dollár, azaz a cap 21 százaléka.

 

Ha a nem-irányítókat nézzük, akkor Ndamukong Suh volt a király a kivágásáig, egymaga 26 milliót foglalt el a Dolphins sapkájából, aminél nagyobbat idén csak a már említett Jimmy G és Matt Stafford (27 millió) tudott volna felmutatni. A Ramsnél viszont már csak 14 millába fáj, így a helyét átvette az a Justin Houston a maga 20,2 milliójával, aki ilyen-olyan okok miatt már három éve csak árnyéka önmagának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!