Connect with us

Hír

A Rams optimista Donald szerződésével kapcsolatban

Aaron Donald egyelőre jól viseli azt, hogy még mindig nincs normális szerződése, ez pedig Sean McVaynek is tetszik, legalábbis bízik abban, hogy minden jó lesz és hamarosan megszületik az egyesség.

 

 

Donald 62 meccsen 39 sacket szerzett, tavaly is csak azért volt 11 zsákolása, mert két meccset kiült a szerződése miatt. Ennek ellenére olyan zseniálisan játszott, hogy 14 meccs alapján is az év legjobb védőjének választották. Ez pedig elég jó ajánlólevél ahhoz, hogy nagyon gazdag legyen.

 

A legjobban kereső védő jelenleg a liga legjobb pass rushere, Von Miller, aki évi 19 millió dollárt keres apróval. Ha nem számítjuk a franchise tagelt játékosokat, akkor Fletcher Cox a második évi 17,1 millióval, míg Olivier Vernon a harmadik 17 millióval. Donald egész biztosan a legjobban kereső védő lesz, már csak a magasabb cap space miatt is, ráadásul nem csak apróval, hanem egész durván. Nagyon jó esélye van rá, hogy ő legyen az első védő a történelemben, aki átlépi a 20 millió dolláros álomhatárt. Ha pedig esetleg összejönne a 21 millió dolláros évi fizetés, akkor mindössze 12 top irányító keresne nála többet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!