Connect with us

Hír

A Steelersnél bíznak Shazier pótlásában

Ryan Shazier, az NFL egyik legjobb, legígéretesebb linebackere valószínűleg soha többé nem futballozhat, ami szíven ütötte az egész focis társadalmat. A shownak viszont folytatódnia kell, a Steelersnél így a pótlására kell koncentrálni, ami a játékosok szerint nehéz lesz, de nem megoldhatatlan.

 

 

Mint ismert, a draftról egy belső linebacker sem érkezett az általa hagyott űr betöltésére Pittsburghbe, így a rosteren lévő játékosokba vetették Tomlinék a hitüket. Vince Williams továbbra is megtarthatja helyét a kezdőben, viszont a párja Shazier kiesésével Jon Bostic lehet, akit a Colts szabadügynökeként igazoltak le tavasszal. A rotációhoz rendelkezésre áll még L.J. Fort és Tyler Matakevich is, utóbbi beszélt arról, hogy képesek lehetnek pótolni csapattársuk kiesését.

 

Nagyon sokan csak legyintenek ránk, mert szerintük nem vagyunk olyan jók, mint Ryan. Vinny [Williams] egy rendkívül okos és jó játékos, Jon [Bostic] 4 évet lehúzott már a ligában, tudja hogyan mennek a dolgok. L.J. Fort régi bútordarabnak számít Pittsburghben, ismeri a rendszert, és tudja mi a dolga. Ezek a srácok sok dologra képesek, majd a pályán bebizonyítják.

– mondta Matakevich.

 

Williams később arról beszélt, hogy Shazier játéka és jelenléte különleges, és szinte pótolhatatlan egy személyben, de négyüknek sikerülhet egy erős belső linebacker felhozatalt nyújtani, és feledtetni hiányát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!