Connect with us

Hír

Az Eagles nem váratott újoncai leigazolásával

A Philadelphia Eagles csapata lett az első 2018-ban, akik az összes általuk draftolt játékossal szerződést kötöttek. Howie Roseman tehát nem bízta a véletlenre a dolgokat, noha nem is volt nehéz dolga.

 

 

Az Eaglesnek ugyanis csak öt játékossal kellett megállapodnia, hiszen több pickjüket is elcserélték egy veterán játékosért, vagy ugyebár még a Wentz-trade részleteként is volt elmaradásuk. És nem Howie Rosemanről beszélnénk, ha nem csereberélt volna a draft közben is. Így jött össze az alábbi öt játékosból álló draft class:

 

ROUNDPLAYERPOSITION
2Dallas GoedertTE
4Avonte MaddoxCB
4Josh SweatDE
6Matt PryorOL
7Jordan MailataOL

 

A legtöbb pénzt értelemszerűen a második körös Goedert kapja, szám szerint $5,08 milliót négy évre. A gyors szignók már csak azért is érdekesek, mert több játékos jövője is erősen kérdőjeles. Josh Sweatnek egészségügyi problémákkal kellett megküzdenie, ezért is csúszhatott le idáig a boardokon, míg Mailata életében először kaphat NFL-es képzést, hiszen korábban rögbizett. Az ilyen igazolásokkal általában vérni szoktak, de Roseman úgy tűnik bízik a draftoltjaiban.

 

Az Eagleshöz kapcsolódó hír még, hogy szerződtették a Redskins és a Colts korábbi futóját, Matt Jonest, ezzel elég telített RB felhozatal várhatja majd a training campben való küzdést a végső keretbe való beférésért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!