Connect with us

Érdekességek

Az idei az igazi win-now mód az Eaglesnél

 

Az Eagles tavaly kisebb meglepetésre megnyerte a Super Bowlt, mindezt úgy, hogy a kezdő irányító kieset. Ennek megfelelően a csapat nagyon jó, tele van sztárokkal, idén is sikerült szerezni még párat, de a helyzetnek nyilván van egy hátulütője: ezek a játékosok sokat keresnek. A 2019-es szezonban az Eagles úgy van 31 millió dolláros mínuszban, hogy Carson Wentz még újonc szerződéssel játszik (igaz, őt jövőre még nem szükségszerű gazdaggá tenni) és 190 milliós cap space-szel számolunk (a tavalyi 177 volt).

 

 

 

A legtöbb pénzt Fletcher Cox eszi meg, 22 milliót foglal a fizetési sapkából. Utána jön Nick Foles, de őt vélhetően elküldi a csapat, ezzel felszabadítva 20 millió dollárt. Timmy Jernigan lehet a következő áldozat, őt hat millió dollár dead money mellett lehetne elküldeni és 7 milliót szabadítana fel a csapat. Bár vele épp tavaly hosszabbítottak, egy sérülés miatt könnyen szabadulhat tőle az Eagles.

 

A csapat így még mindig mínuszban van, jó eséllyel Michael Bennettnek itt ér majd véget az eaglesös kaland, hisz 7 millióért aligha tartják majd meg őt. A cap gondoknak Jason Peters is áldozatul eshet a maga 8 milliójával, illetve Mychal Kendricks és Jason Kelce is, tavaly mindhárman elit szinten játszottak (még ha Peters meg is sérült). Ráadásul Brandon Graham, Ronald Darby, Jordan Hicks és Jay Ajayi szerződése is lejár, illetve Nelson Agholor is biztos szeretne majd egy hosszú távú szerződést. Hamarosan kénytelen lesz az Eagles is rálépni a Pats által kikövezett kukázós ösvényre (mondjuk ezt még mindig jobb bajnokként, mint nyeretlenként megtenni, rengeteg csapat úgy csóró, hogy még a rájátszásba sem sikerült bejutniuk).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!