Connect with us

Hír

Cliff Avriltől elköszönt a Seahawks

Folytatódik az egykor dicsfényben úszó seattle-i védelem szétesése, hiszen egy újabb ikontól vált meg a csapat. Mondjuk ez szinte boritékolható volt, csak a dátum volt a kérdéses. Cliff Avril mától szabadügynök, de lehet nem is lesz már más csapata.

 

 

Avril egy elég komoly nyaksérülés miatt került partvonalon kívülre a tavalyi szezonban, ami a karrierje folytatását is veszélyeztette. Elmondása szerint mindent megtesz a sikeres rehabilitáció érdekében, de úgy tűnik ez sem lesz elég. Miután nem ment át a csapat fizikai tesztjein, John Schneider general manager kivágta a keretből, felszabadítva ezzel $7 milliót a salary capből. A 32 éves passzsiettető öt szezont töltött a grunge hazájában, hozzájárulva a csapat legutóbbi Super Bowl győzelméhez. Sajnos a nyaksérülése miatt nem biztos, hogy talál magának új csapatot, így a visszavonulás sem kizárt esetében.

 

Ezzel egy újabb fontos láncszemet vesztett a Seahawks védelme Michael Bennett és Richard Sherman után, és még mindig nem tudni, mi lesz Earl Thomas sorsa. Valami új kezdődik Seattle-ben, de kérdés, hogy felérnek-e az elődök szintjére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!