Connect with us

Hír

Cornerbackért cserélt a Cardinals

Megegyezett a Cleveland Browns és az Arizona Cardinals arról, hogy egy 2020-as 6. körös draftcetliért cserébe Jamar Taylor cornerback a sivatagba helyezi át székhelyét. Taylor $4,5 milliót keresett volna idén, de a hírek szerint átstrukturálták a szerződését a cserét követően.

 

 

A Browns így már szinte teljesen felforgatta a CB-sorát, hiszen távozott Taylor mellett Jason McCourty is, viszont érkezett a piacról EJ Gaines, TJ Carrie, Terrance Mitchell és a draft 1/4-es választottjaként Denzel Ward is. Ez vezetett oda, hogy Taylornak nem volt maradása, aki egyébként 2016-ban elég jó szezont futott, tavaly viszont a slotból elmozgatva nem muzsikált jól Gregg Williams védelmében.

 

A Cardinals pedig egyértelműen szerette volna erősíteni CB-sorát, hiszen Patrick Peterson párját elég régóta keresik és miután a drafton sem sikerült a hatodik kört előtt cornert húzniuk, így inkább a 27 éves Taylor felé fordították a fejüket, aki feltehetőleg egész sok játékidőre számíthat. A Cards érdeklődött a szabadügynök Bashaud Breeland után is, azonban ez a csere azt jelenti, hogy ő már nem kerül Arizonába.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!