Connect with us

Hír

DeMarcus Lawrence: Ha teszem a dolgom, a Cowboysnak muszáj lesz leigazolnia

DeMarcus Lawrence franchise taget kapott a Cowboystól és idén 17 millió dollárért játszik. Azonban ennél többet szeretne egy jó kis hosszú távú szerződés képében, amit egyelőre nem kapott meg a csapattól. Azonban nem bosszantja magát a dolog miatt, ő csak tenni akarja a dolgát és akkor a csapatnak nem lesz más választása, mint megfizetni őt.

 

Nem érdekel a franchise tag-dolog. Ha teszem a dolgom, hozom a jó statisztikákat és segítek nyerni a csapatomnak, akkor a Cowboysnak nem lesz más választása, mint hosszú távú szerződést adni. Én így látom a dolgokat.

 

 

Lawrence következő tagje 20 millióba kerülne, hosszú távon pedig ennél azért valamivel olcsóbb lenne (Von Miller keres jelenleg évi 19 milliót). Egyébként a Cowboyst is meg lehet érteni, hogy nem sietik el a dolgot, hisz sérülések és eltiltások miatt Lawrence jó pár meccset kihagyott már eddig, karrierje első három évében pedig 32 meccsen mindössze 9 sacket szerzett. Persze szépen mutat a tavalyi 14,5 sackes teljesítménye, de egy 100 milliós szerződés előtt jó lenne látni, hogy huzamosabb ideig képes-e elit teljesítményre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!