Connect with us

Hír

Dez még veterán minimumért sem kell a legtöbbeknek

Egyre jobban látszik, hogy nagyon kibabrált Dez Bryanttel a Cowboys, hogy csak nagyon későn, a szabadügynök piac lecsengésével vágták ki. Hiszen ha a ligaév kezdetén meghozzák ezt a döntést, akkor minden bizonnyal sok kérője lett volna az elkapónak – az amúgy pezsgő WR-piacon – és vaskos szerződést zsebelhetett volna be. Mostanra viszont legtöbben orvosolták a problémáikat elkapó fronton (akár a piacon, akár a drafton), így Bryant nem épp kelendő portéka.

 

 

Adam Schefter információi szerint ugyanis Deznek a legtöbb csapat még a veterán minimumot sem akarja megfizetni, illetve pontosabban “sokkal több” csapat nem fizetné ezt meg, mint aki bármilyen szinten is gondolkodik a leigazolásán. Ez még érdekesebbé teszi a Ravens állítólagos 3 éves, $21 milliós ajánlatát, amit nem fogadott el a Cowboys korábbi receivere, mondván egy éves szerződést akar csupán, hogy jövőre már rendesen tesztelhesse a piacot.

 

Dez jelenleg 29 éves, szóval nem kifejezetten öreg, viszont nagy visszaesést láttunk a teljesítményében az utóbbi években. Már nem az a domináns elkapó, aki pár évvel ezelőtt volt és már 23 meccse nem lépte át a 100 elkapott yardos határt, illetve 2014 óta (utolsó igazán jó szezonja óta) a kétszámjegyű TD-számot sem lépte át egy szezonon belül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!