Connect with us

Hír

Egy éve a harmadik körben draftolta a Patriots, most kivágták

Nagy reményekkel érkezett New Englandbe Antonio Garcia, akiért tavaly a Patriots felcserélt a draft harmadik körében, feladva egy plusz negyedik körös picket, és a 85. választási joggal húzták ki. A 2017-es szezont teljes egészében kihagyta és most ki is vágta a csapat egy “nem-futball” sérülés miatt.

 

 

Garciának vérrögök alakultak ki a tüdejében, ezért került IR-re újonc évében, de március 20-án azt írta Instagramra, hogy az orvosok engedélyezték, hogy pályára lépjen. Ráadásul a támadófalember ott volt a Patriots önkéntes edzésein, így azt gondolhattuk, hogy képes lesz majd pályára lépni idén.

 

Garcia a Troy egyetemen végzős évében egyetlen sacket sem engedett több, mint 900 snap során, a Patsnél pedig Nate Solder örökösét is láthatták benne, azonban csalódniuk kellett. Az persze sokatmondó volt, hogy draftolták az egyik legtöbbre tartott támadófalembert, Isaiah Wynnt az első körben, illetve cseréltek a 49ers behemót tackle-jéért, Trent Brownért is, így elég nagy verseny ígérkezett a tackle posztokért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!