Connect with us

Hír

Egyesül Magyarország két legnagyobb amerikai focis oldala!

Egyesül Magyarország két legnagyobb amerikai focival foglalkozó oldala, a Fűzővel kifelé! és a Bowl.hu. Az összefogás elsődleges célja természetesen az, hogy egyesítsük a magyar NFL-es társadalmat, és létrehozzuk a legnagyobb és legaktívabb amerikai focis közösséget.

 

Ez az egyesülés úgy valósul meg, hogy a Bowl.hu-n lévő fórum inaktívvá válik és mostantól teljes egészében az FK! keretein belül működik tovább. És azon se lepődjetek meg, ha mostantól Bowl.hu-s szerkesztők írásaival is találkoztok majd az oldalon.

 

A fórumról

A menüsorból könnyen eléritek a fórumot (szemfülesebbek már körbenézhettek egy ideje), ahol bejelentkezés nélkül is tudjátok olvasni mások hozzászólásait, viszont kommentelni csak bejelentkezés után tudtok majd. Ugyebár lehetett nálunk regisztrálni két éve az oldalra (az utóbbi 1 évben levettük ezt az opciót, mert semmire nem kellett használni) és most az összes akkori felhasználót áthoztuk a fórumba is, így ha korábban regisztráltál az oldalon (nem a tippjátékban, mert az külön van), akkor most is be fogsz tudni lépni. Ha esetleg elfelejtetted a jelszavad, nem kell aggódni, van egy “Elfelejtett jelszó” lehetőség, amivel automatikusan kiküldésre kerül egy email, amivel majd be tudsz lépni. Persze ha korábban nem regisztráltál, akkor most megteheted, szintén kapsz majd róla automatikus rendszeremailt. FONTOS: A SPAM MAPPÁBAN IS NÉZZÉTEK MEG AZ ÜZENETEKET. (Ha ezután sem megy a regisztráció vagy a régi fiókba való belépés, akkor még mindig lehet írni nekünk a fuzovelkifele@gmail.com címre és elhárítjuk a problémát.)

 

A fórum felépítésében kvázi megtartottuk a bowl.hu-n megszokott struktúrát, tehát van külön NFL-College-Magyar foci általános csevegő, vannak külön csapatfórumok, van fantasy topik, van OFFtopik és van az FK! rész, ahová pedig a fórummal, illetve az oldallal kapcsolatos kérések, óhajók, sóhajok, javaslatok, vélemények jöhetnek. Egyelőre úgy döntöttünk, hogy az OFFtopikon kívül csak adminok és moderátorok hozhatnak létre új topikokat, de bármilyen igényetek van, ezt tudjátok jelezni az FK! fórumon belül erre kialakított topikban.

 

A fórum menüjében a “Legutóbbi hozzászólások” menüpont alatt meg tudjátok nézni a legutóbbi hozzászólásokat az összes topikkal kapcsolatban, a “Profilom” menüben a saját profilod tudod megnézni és szerkeszteni, a “Tagok” menüben pedig megkereshetsz bizonyos felhasználókat, akikkel egyébként privát beszélgetéseket is folytathatsz, ha a profilján a “Küldj üzenetet” opcióra kattintasz a jobb felső részen.

 

“Kedves olvasók, kedves fórumozók!

Az oldal közel 14 éves fennállása során mindig is egy cél lebegett a szemünk előtt, „Magyarország elsőszámú amerikai futball oldalát” létrehozni Veletek, mert a Bowl.hu igazi erejét Ti adjátok, a fórum, ahol olyan online/offline közösség alakult ki, ami egyedülálló a magyar weboldalakon. A szakmailag hiteles munkához, a kényelmes fórumozáshoz elengedhetetlen egy biztos, megbízható háttér, valamint egy minél több igényt kielégítő weboldal, amikkel kapcsolatban sajnos folyamatosan akadályokba ütköztünk. Időt, pénzt, energiát nem spórolva terveztük a fejlesztéseket, azonban a tulajdonosi/fejlesztői háttér egyre kevésbé volt ebben partnert, idén tavaszra pedig már eljutottunk arra a pontra, hogy elég volt az ígérgetésekből, ebben a formában nem látjuk a folytatás értelmét.

A Fűzővel kifelé! csapatában látjuk a megoldást, ahol szerencsére rendkívül korrekt és megbízható partnerekre leltünk, így a bowl.hu szerkesztősége a fórumokat hamarosan lezárva ezentúl a FK! égisze alatt folytatja eme csodás sportág népszerűsítést. Arra kérnénk titeket, hogy Ti is tartsatok velünk ezen az új úton, alakítsunk ki egy másik név alatt egy ilyen nagyszerű közösséget, „formáljuk át” a Fűzővel kifelét a Ti igényeiteknek is megfelelően.

Köszönettel,

a bowl.hu szerkesztősége”

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!