Connect with us

Hír

Incognito mégsem vonul vissza, a Bills viszont kivágta

Incognito még áprilisban jelentette be visszavonulását, ezt követően pedig a Bills az ilyenkor megszokott reserve/retired listára tette, ami ugyebár azt jelenti, hogy ha vissza is akarna térni a kiváló guard, akkor azt csak a Bills színeiben tehetné. Erre pár nappal később Incognito arra kérte a Billst, hogy engedjék el, vágják ki, ami azt jelenthetné, hogy ő maga választhatja ki karrierje következő állomását.

 

 

A kérése most valóra vált, a Bills ugyanis tegnap kivágta őt, Incognito pedig minden valószínűség szerint visszatér majd a pályára, amint talál magának csapatot. A 34 éves, négyszeres Pro Bowler guard a májával és veséivel indokolta a visszavonulást, de valószínűleg inkább az állt a háttérben, hogy nem akart a liga legrosszabb támadósorában játszani egy csökkentett fizetéssel, amibe az év során beleegyezett.

 

Több csapatnak is szüksége lehet még egy kiváló guardra – Incognito ugyanis az utóbbi három évben a PFF értékelései alapján a 2., 7., 12. legjobb guard volt a ligában -, elsőre a Giants vagy a Vikings ugrik be potenciális kérőnek, de akár Carolinában vagy Kansas Cityben is elférne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!