Connect with us

Hír

Jamar Taylor lehet Patrick Peterson társa

A Cardinals évek óta szenved cornerback poszton, mert Patrick Peterson túloldalára nem találnak embert. Hiába a klasszis CB elnyűhetetlen játéka, ha az ellenfél simán kihasználja a pálya másik oldalán tátongó lehetőségeket.

 

 

Több játékos is megfordult már náluk, de senki nem tudott megbízható, konzisztens játékot nyújtani. Idén Jamar Taylor tűnik befutónak, pedig még csak pár napja csatlakozott a csapathoz. Taylort a Brownstól szerezte meg a Cardinals, egy hatodik körös draftcetliért cserébe, volt csapatában pedig 29 meccsen kezdett.

 

Nehéz megítélni, hogy valóban erősítés lesz-e az elmúlt évekhez képest, mert inkább közepesen játszott, mint magabiztosan. A csapat számára egyébként Bene Benwikere, Brandon William és a frissen draftolt, hatodik körös Chris Campbell áll rendelkezésre. A veterán Marcus William éppen Taylor érkezése után hagyta el a csapatot. Nehéz jósolni, hogy ebből a brigádból ki lehet a legjobb megoldás, de én egyelőre nem zárnám ki, hogy a hátul draftolt Campbell jó esélyekkel indul.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!