Connect with us

Hír

Joe Flacco hozzá sem szól Lamar Jacksonhoz

A Ravens nemrég tartotta meg az újoncok minicampjét, és az első körös irányító, Lamar Jackson állítólag lenyűgöző volt, legalábbis John Harbaugh szerint. Azonban mint kiderült, nem mindenki van odáig tőle.

 

 

 

Joe Flacco nemhogy nem segít Jacksonnak beilleszkedni, de konkrétan hozzá sem szól. Erről maga Jackson beszélt, aki egyébként elmondta, hogy készen áll arra, hogy NFL szinten kezdő legyen. Egyébként Flacco a draft óta a médiával sem beszél, abszolút nem akar ezzel a QB-kérdéssel foglalkozni.

 

Pedig muszáj lesz neki, mert a 2012-es Super Bowl győzelem óta kvázi semmit nem csinál. Hat szezon alatt csak egyszer jutott vele rájátszásba a csapat, és bár 2016-ban megvolt karrierje első 4000+ yardos szezonja, hatból négyszer nem sikerült 20 TD fölött passzolnia. 98/74-es TD/INT aránya van, vagyis szezononként 16 TD-vel és 12 INT-vel gazdagítja a Ravens támadósorát, miközben átlag 24-25 milliót foglal el a csapat fizetési sapkájából.

 

Kivágni persze most még nem lehet, legkorábban jövőre lehet majd elküldeni 16 milliós dead money mellett (10 milliót felszabadítva), és ha ilyen hozzáállással és teljesítménnyel fogja lejátszani a 2018-as szezont, jó eséllyel repülni is fog.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!