Connect with us

Hír

Megtette legfontosabb offseason lépését az Eagles

Egy Super Bowl győztes csapatnál ritkán van sürgető tennivaló az offseason alatt. Nem kell sokat költeniük a szabadügynökpiacon (általában nem is tudnak), nincs magas draftpickjük, így általában arra korlátozódik tevékenységük, hogy egyben tudják tartani a csapatot. Az Eaglesnél ez nagy részben sikerült, de egy fontos dolog még hátra volt.

 

 

Az Eagles sikerében minden játékos kivette a részét és csapatként nyertek tavaly, de aligha sikerült volna ez, vezetőedzőjük, Doug Pederson nélkül. Szerintem a tavalyi győztes csapat legnélkülözhetetlenebb alkotóeleme Pederson volt. Általában egy irányítóhoz köthetjük ezt a szerepet, de Wentz kiesése után, talpra tudott állni az Eagles és még jobb volt mint előtte. Ennek a ténykedésnek meg is lett a jutalma. Pederson ugyanis 2016-ban egy 4+1 éves szerződést kötött, aminek az utolsó lehívható évét nem halogatta tovább a csapat.

 

Így a zseniális vezetőedző 2020 végéig biztosan a csapatot irányítja, de többen úgy vélik, hogy a háttérben már készül is a hosszabbítási tervezet. Mivel az idő jelenleg nem sürgeti a Sasokat, kényelmesen dolgozhatnak egy mindkét félnek kedvező szerződésen, amit a következő két szezon valamelyikében bejelentenek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!