Connect with us

Hír

Sam Bradford egy nyitott könyv lesz Josh Rosennek

Sam Bradford egy két éves, 40 millió dolláros szerződést írt alá a Cardinalsszal még a draft előtt, a csapat pedig felcserélt a 10. helyre Josh Rosenért. Vagyis Bradford kapott egy utódot, aki egy év múlva, de Bradford sérülékenységét ismerve akár már idén is átveheti tőle a stafétát. Ennek ellenére Bradford nem csinál ügyet a dologból, racionálisan látja a dolgokat, legalábbis a friss újonc Josh Rosen szerint.

 

 

Amint ledraftoltak, Bradford máris küldött egy SMS-t nekem. Azt írta, hogy “Mizujs? Csak azt akartam, hogy tudd, nagyon várom már, hogy együtt játsszunk. Egy nyitott könyv leszek a számodra, ha bármilyen kérdésed van vagy szükséged lenne valamire, kérdezz nyugodtan”.

 

Bradford szerződéséből jövőre könnyen ki lehet lépni, a Cardinalsnak opciója van rá: ha lehívják, akkor Bradford 7,5 millió dolláros alapfizetése rögtön garantálttá válik, a liga harmadik napján pedig 10 millió dolláros rosterbónusz jár neki. Ha nem, akkor 5 milliónyi halott pénz mellett távozik. A jövőre 31 éves Bradford 20 milliójába kerülne annak, aki cserélne érte.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!