Connect with us

Hír

Shurmur nem a kort nézi Eli Manningen

Azon rengeteget lehetne vitázni, hogy Eli Manning mennyire jó irányító. 2011-ben például volt annyira elit, mint bárki más, különösen a rájátszásban, ahol négy meccsen 300+ yardot, átlagolt, 9-1-es TD/INT arányt tudott felmutatni, illetve háromszor is 100 fölötti passer ratinget produkált. Statisztikailag ezek után voltak jobb és rosszabb szezonja, de összességében a mutatott játéka inkább lefelé tendált. Ennek ellenére Pat Shurmur bízik benne, ahogy az egész Giants, hisz még csak véletlenül sem gondoltak a pótlására:

 

Nem az nézem, hogy 37 éves. A tapasztalatot számít, abból pedig neki jó sok van. A kor egyáltalán nem érdekel. Úgy látom, hogy még mindig van esélye arra, hogy a lehető legmagasabb szinten játsszon.

 

 

Persze Shurmur biztos nem mondana mást nyilvánosan, de talán nem a levegőbe beszél, hisz alatta Case Keenum is Pro Bowler szinten játszott. Eli Manning karrierje csúcsán 4900+ yardra volt képes, 35 TD a személyes rekordja, mellé volt olyan szezonja, amikor csak 10 INT-t passzolt. Egy ilyen szezon most nem lenne rossz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!