Connect with us

Hír

Tom Brady: Azt kívánom, bárcsak játszott volna Butler

Tom Brady Jim Grayjel készített közös interjút Kaliforniában, és természetesen szóba jött Malcolm Butler padoztatása is. A klasszis irányító pedig őszintén beszélt a dologról, elmondta, hogy azt kívánja, bárcsak játszott volna Butler, sőt ő csak a meccs után tudta meg, hogy a corner egész meccsen padozott.

 

 

Úgy kell a csapatot elképzelni, mint egy szoba két oldalát: egyikben ott az offense, a másikban a defense. Nem vegyülünk egymással. Így fogalmam sem volt róla, hogy Butler nem játszott. Néha odajött hozzám meccs közben, biztatott, én meg azt hittem, hogy biztos valami rövidyardos-szituáció vagy goal line-helyzet van, azért nincs a pályán. A meccs után tudtam meg, hogy mi történt. Megkérdeztem Malcolmot, aki azt mondta “Nem tudom”. Erre azt mondtam, “OK”, szóval ennyi, nem tudok többet, az edzőket sem kérdeztem róla. De azt tudom, hogy nyerni mentünk oda és volt esélyünk arra, hogy így is megnyerjük a Super Bowlt.

 

 

Butler mindössze egy snapet volt a pályán, akkor is a speciális egység tagjaként. A Super Bowl után lejárt a szerződés, majd aláírt 5 évre 61 millió dollárért a Titanshez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!