Connect with us

Hír

Új edzője szerint, Kizer első körös lett volna idén

DeShone Kizert tavaly a Browns a második kör elején drafolta és legtöbb közelmúltban választott Browns irányítóhoz hasonlóan, egy bust szagú idényt produkált. Kizer pedig a tavalyi draftot megelőzően sokáig a class legjobb irányítójának is volt titulálva, de fokozatosan csúszott a boardokon és végül a top3-ba se fért be.

 

 

A Browns végül idei draft helyzetét figyelembe véve, úgy döntött, hogy nincs is szükség a tavaly draftolt játékosra és elcserélte Kizert. A partner a Green Bay Packers lett, akik Rodgers backupjának képzelik el, mert tavaly Hundley megmutatta, hogy mennyi fantázia van a játékában. Kizer egyébként akár többre is lehetne hívatott, mint egy csereirányító szerep, mert tavalyi rossz szereplésében az edzői gárda is vastagon benne volt. Új edzője, Mike McCarthy szerint pedig ő egy első körös tehetség.

 

Nyilatkozata alapján az idei classban, első körös lett volna Kizer, ami két dolgot jelenthet. Vagy a tavalyi classt gondolja sokkal erősebbnek, mint az ideit, ezért ott nem férhetett be Kizer vagy csak egyszerűen jobbnak gondolja, legalább az idei classból Lamar Jacksonnál. A Ravens ugyanis az első kör utolsó választásával húzta ki Jacksont, akit ezek szerint, Kizer képességekben felülmúl McCarthy szerint. A harmadik esetleges ok egy ilyen nyilatkozatra, hogy egyszerűen csak szépet akart mondani új játékosáról, akinek megcsappant önbizalmát nem árt megerősíteni. Én az ilyen semmitmondó általánosításokat elvből elvetem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!