Connect with us

Érdekességek

Zseniálisan manipulálja a kompenzációs pickeket az Eagles

Az OverTheCap kiszámolta a várható kompenzációs pickeket a 2019-es draftra (erről itt írtunk), és egy nagyon érdekes dolgot találtunk – illetve talált az OTC – köztük. Méghozzá azt, hogy az Eagles és még pontosabban Howie Roseman zseniálisan képes manipulálni a formulát és ezáltal az eredményét. Ezt pedig Mike Wallace szerződéséből láthatjuk.

 

 

Wallace egy maximum 4 millió dollárt tartalmazó szerződést írt alá az Eaglesszel. Ez bőven meghaladja a kompenzációs pickekhez szükséges minimumot, azonban nagyon érdekesen rakta össze a szerződést az Eagles. A veterán minimummal nyilván nem tudtak mit kezdeni, de ezen felül aláírási bónusz helyett beletettek egy 1 milliós teljesen garantált workout bónuszt, amit azonnal meg is kap Wallace, viszont míg az aláírási bónusszal számol a kompenzációs formula, addig a workout bónusszal nem. Így 1 milliót már le is csíptek.

 

A maradék 2 millió LTBE (Likely To Be Earned) ösztönző, tehát jó eséllyel megszerzi őket Wallace. Hagyományosan ezek is számítanak a formulába, viszont vannak kivételek. Ilyen például a súlyklauzula, tehát amikor az adott játékosnak adott súly alatt kell mérlegelnie. Wallace-nál egy nevetséges 250 fontos (113 kilós) határt húztak meg, pedig Wallace 90 kiló környékén szokott játszani és teljesen egyértelmű volt, hogy ezt teljesíteni fogja. Ezért kapott 585 ezer dollárt. A maradék közel 1,5 millió ösztönzőt pontosan nem tudjuk még, de jó eséllyel ezek is hasonló hókuszpókuszt tartalmaznak, amik nem számítanak majd bele a formulába.

 

Ez az egész azt jelenti majd, hogy Wallace nem szmít majd a formulába, így utána a Ravens nem kap 7. körös picket, az Eaglesnek viszont így nem kell számolnia Wallace-szal és Wallace nem fogja kiütni Patrick Robinsont, így PatRob elengedése után az Eagles kapni fog egy 6. körös kompenzációs picket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!