Connect with us

Hír

A Bills védelme 20 interceptionre hajt 2018-ban

Célok nélkül nincs értelme sportot űzni, tartja a régi dakota közmondás. Ezt Buffalóban is tudják, ráadásul nem is akármilyen célt tűztek ki maguk elé a hamarosan rajtoló idényre. Ez pedig a 20 interceptionös álomhatár elérése.

 

 

Tavaly egy nem várt teljesítményt hozott a Bills védelme, már ami a secondaryt illeti. Mind a négy kezdője abban az offseasonben érkezett a csapathoz, de nagyon hamar összeszoktak egymással, bár ez egy Sean McDermott vezette védelemtől elvárható. A Tre’Davious White – Micah Hyde – Jordan Poyer – E.J. Gaines négyes szárnyalt, és vezetésükkel 18 interceptiont szerzett a Bills védelme tavaly. Az idei évben Gaines helyét Vontae Davis veszi át, de aggodalomra így sincs ok. A 18 passzlehalászásból ugyanis 14 a Hyde – Poyer – White hármashoz fűződik, Davis az utóbbi évek csúfos teljesítményei ellenére 22 karrier interceptionnel a háta mögött érkezik beugrani. Nem csoda tehát, hogy a tavalyi számok már nem elegendőek, és még többet akarnak a játékosok.

 

Mindenki célokról magyaráz, ez nálunk sincs másképp. Idén 20 interceptiont szeretnénk szerezni, alább nem adunk. Ha mind a négyen szerzünk fejenként ötöt, simán meglehet ez a szám, és miért is ne szereznénk? Ha ehhez hozzávesszük a front seven segítségét, akkor könnyen szerezhetünk 30 labdát az ellenféltől. 30 labdaszerzéssel pedig elég jó esélyed van arra, hogy sok meccset nyersz ebben a ligában.

– nyilatkozta Tre’Davious White.

 

Tavaly mindössze 3 védelem jutott 20 interception fölé, a Ravens, a Jaguars és a Saints egysége, őket szeretné idén lekörözni a Bills defense. A labdaszerzési mutatójuk 25-nél állt meg tavaly, ami a 9. legtöbb volt a ligában, de ez lehet a siker kulcsa a győzelmükhöz, hiszen a támadósor most elég viharvertnek tűnik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!