Connect with us

Hír

A Browns offense végre összeállhat

Josh Gordon a napokban arról beszélt, hogy a clevelandi elkapószekció a legjobb az egész ligában, és hogy nagy dolgokra hivatottak. Nos, most a futóknál vannak bizakodó helyzetben, még ha ilyen merész kijelentések nem hangzottak el Todd Haley szájából.

 

 

A Browns újdonsült támadókoordinátorának feladata a Hue Jackson alatt kihasználatlan offense felélesztése. Az eddig egy győzelmet szerző vezetőedző ezidáig nem alkalmazott támadókoordinátort, de az új GM, John Dorsey szinte első feladata volt egy OC kiválasztása. A Steelers szurkolók felemás képet festenek róla, de a tudása meglehet ahhoz, hogy vele végre kihozza magából a potenciált a támadósor. A futóknál is hasonló kellemes helyzetben lehetnek mint az elkapókkal, viszont azt nem tudni még, hogy milyen leosztásban lépnek pályára a játékosok.

 

Ezek a srácok remek egységet fognak alkotni. Nem szeretnék prioritásokat állítani a játékosok között, mindenki meg fogja kapni a lehetőségét. Kansas Cityben vezettük a ligát futásokban, holott két futót használtunk, sőt, mondhatni két és felet, míg a Steelersnél egyedül Bellre építve is jó számokat produkáltunk. Mindkét út járható a Brownsnál, de egyelőre nem szeretnék utóbbira térni. Nincsenek leosztva a szerepek, ez remélhetőleg pozitív hatást vált ki az edzőtáborban, és még keményebben dolgoznak majd a kezdőért.

– nyilatkozta Haley.

 

Bár öt játékos is lehetőséget kaphat, a realitás azt mutatja, hogy a Duke Johnson – Carlos Hyde – Nick Chubb hármas viheti el a snapek legnagyobb százalékát. A frissen hosszabbított DJ a passzoknál lehet kulcsfigura, de hogy a futásokat ki viheti majd el, azt még nem tudni. Hyde nagy pénzért érkezett, ugyanakkor kevés garantált összeget kapott, ami miatt jövőre haszonnal kivágható, ha a második körös újonc Chubb kiszorítaná őt a kezdőből – és erre elég nagy az esély jelen állás szerint. Tavaly jobbára két játékos alkotta a futószekciót, szóval az idei három fős backfield már előrelépést jelent számukra.

 

Clevelandben viszont pontosan tudják, hogy sem az elkapók, sem a futók nem olyan lényegesek most, minthogy végre kineveljenek egy franchise irányítót. Haley ezzel kapcsolatban viszont tett egy elég meglepő kijelentést, méghozzá azt, hogy

 

Valószínűleg ez az egyik legjobb – ha nem a legjobb – irányító csoport, akikkel dolgoztam.

 

Aki esetleg nem tudná, Todd Haley egy bizonyos Ben Roethlisbergerrel dolgozott hosszú éveken át.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!