Connect with us

Hír

Adams és Johnson ligaelit secondaryben reménykedik

Két New York Jets játékos, Jamal Adams és Trumaine Johnson is úgy gondolja, hogy a zöldek secondaryje különleges dolgokra hivatott a jövőben. A vágyakozásuknak lehet is valóságalapja, ami korábban már szép eredményeket hozott a franchise számára.

 

 

A Darrelle Revis fémjelezte secondary AFC döntőig segítette őket, hála a jó coachingnak és a stabil védőfalnak. Az utóbbi két évben a Jets gőzerővel törekedett arra, hogy ismét egy pofás secondaryt hozzanak össze, és ez végül sikerült is. Tavaly Jamal Adams és Marcus Maye érkezett a draft első két körében a safety poszt betöltésére, illetve Morris Claiborne a szabadügynök piacról jött befoltozni a cornerback problémát. Idén egy igazi nagyágyú, Trumaine Johnson is áttette székhelyét a Nagy Almába, amivel már egy ligaszinten top 10-es egységet is összegyúrhatnak Todd Bowlesék.

 

Hiszünk magunkban, ennyi az egész. Keményen dolgozunk, és ez meg fog látszani a pályán. Az NFL-ben sok jó egység van, de a miénk van egyfajta különlegesség, ami föléjük helyez majd minket.

– mondta Adams.

 

Johnson közel rekordpénzért igazolt a Jetshez azért, hogy a puzzle utolsó darabja a helyére kerüljön. Ő csak annyival véleményezte az egységet, hogy a legjobb a ligában. Nos, hogy ez így lesz-e, arra csak a szezon közben kapunk választ, de jó esélyeik vannak. Maye és Adams túl van a tanulóévén, tőlük egész biztos javulás várható majd. Claiborne megtartása kulcsfontosságú volt Johnson túloldalán, míg slotban Buster Skrine várhatja az ellenfeleket. Tavaly a liga közepébe tartozott a védelmük a passzok ellen, de érezhető volt meccsről meccsre a javulás, most pedig kiteljesedhetnek a játékosaik. A következő lépés a passzsiettetés felrázása lehet a jövő évi offseasonben, hogy tényleg ligaelit védelem épüljön a Jetsnél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!