Connect with us

Hír

AJ Green nem Julio Jones, nem hepciáskodik a nagyobb szerződésért

Julio Jones a liga egyik legjobb elkapója, ennek megfelelően tavaly még az övé volt a liga egyik legnagyobb szerződése. 2015 óta kötött szerződése azonban az idei szezonra már csak a 7. legjobban fizetett elkapóvá teszi, ez pedig neki nem tetszik, és hiába van még három év a kontraktusából, elkezdett hepciáskodni és holdoutolni. A 2015-ben még szintén top fizetést kapó AJ Green ezzel szemben nem bosszantja magát ilyesmivel:

 

Aláírtam egy szerződést és meg vagyok vele elégedve. Nem igazán bosszantom magam ezeken a dolgokon, hisz amikor annak idején aláírtam a szerződésem, én voltam a legjobban fizetett elkapó a ligában. Nyilvánvaló, hogy idővel a fizetések nőni fognak és nem leszek mindig én a legjobb kereső. De ezzel nem tudsz mit csinálni. Én megkaptam a szerződésem, életem végéig biztosítva vagyok, már csak az a fontos, hogy futballozzak.

 

 

 

Green szerződése már csak két évig él, ez idő alatt 8 milliót kereshet (a 15 millió dolláros átlagfizetése nagy részét már rég megkapta) átlagban. Lehet, azért veszi ennyire lazán a dolgot, mert tudja, hogy jövőre új szerződést kaphat. Ezzel együtt is, az ő hozzáállása a korrekt, hisz senki sem mondta Jonesnak, hogy írjon alá egy öt éves szerződést, abszolút nincs alapja a hisztijének. De ez már a Falcons problémája.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!